Aastavahetus Vilniuses

Head uut...

...sain sel aastal soovida Vilniuses. Paljud mu sõpradest olid jõuluks koju läinud, osad käisid Lapimaal jõulude ajal jne. Aga aastavahetuseks tulid kõik tagasi Vilniusesse.

Nagu ka jõuludeks, tegime uusaastaks kokkuleppe, et igaüks valmistab või toob midagi süüa. Selleks saime osade sõpradega ühikas kokku, et enne koos küpsetada. Kui toidud valmis said ja meie ka, liikusimegi sõbra poole, kelle korteris meie koosolemine toimus. 

Jõudsime kenasti kohale ja leidsime juba päris palju inimesi eest. Aga meil polnud veel aimugi kui palju inimesi veel kohale tuleb :D



Love :')

Alguses tegime veel viimased ettevalmistused söökide poolest ja rääkisime, mida kõik vahepeal teinud on. Kui aga enamus kohal olid, võttis meie Game Master Benjamin ohjad enda kätte ja viis oma ettevalmistatud mängud läbi.

Esimesena mängisime tiimidega charadesi (sõnade ära arvamine). See läks meil väga edukalt, lõpuks ei hoolinud keegi enam tiimidest, vaid arvasime kõik kõike.

Teise mänguna oli Benji teinud väga palju naljakaid jõulukingitusi, mida pidime üht täringumängu mängides endale võitma. Kuna kõigi tuju oli ülev, ei saadud reeglitest päris hästi aru ja pärast pooletunnist täringuveeretamist jagasime kingid lihtsalt sõbralikult ära :D

Tunnike enne südaööd hakkasid kõik kuidagi kesklinna poole liikuma, et ilutulestikku näha. Mina osade oma sõpradega läksin viimase bussiga kesklinna. Enne katedraali juurde minemist (ilutulestik oli Cathedral squareil) viisime oma asjad kesklinnas elava sõbra juurde ja siis kiirustasime välja. 

Umbes 10 minutit enne südaööd jõudsime katedraali väljakule, kus oli torni peale projekteeritud countdown uue aastani. Leedu keeles lugesime veel kümnest üheni ja... nii see saabuski.



Katedraali väljakul





Pärast südaööd otsisime kõik sõbrad jälle üles ja liikusime klubisse. Vilniuses olid uusaastaöö peod klubides enamus 20-eurose piletiga, aga tutvuste kaudu saime meie 5 euroga Salentosse sisse. Lisaks hoiti meile laud kinni ja toodi tervitusjoogiks pudel šampanjat uusaasta puhul. 

Tagasi jõudsime me alles kella 5-6 paiku. Uni tuli magus. Järgmisel hommikul tegime lähemate sõpradega koos uue aasta esimese hommikusöögi ja muljetasime eelmisest ööst. 

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Orientation Days: Trakai

Orientation days: Freshman Celebration

Vilniuses seiklemine