Hüvastijätud

Tsau...

Esimesed hüvastijätud algasid 13. jaanuaril. Ja viimane tuleb 2. veebruaril.


Esimene

Iga kord, kui keegi lahkub, kogunesime kasvõi paariks tunniks Plussides või Mr Pubis. Ja iga korraga jäi inimesi vähemaks.

16. jaanuaril korraldati üldine suur Erasmuse hüvastijätupidu. See toimus uues klubis, kus keegi varem käinud polnud, aga mis oli väga armas ja tore. Alguses tundus see koht väga väike, aga imelikul kombel mida rohkem inimesi saabus, seda suurem ruum tundus.

Peo lõpu poole läks majas elekter ära ja kõik panid lihtsalt oma telefoni taskulambid tööle ja hakkasid laulma. See oli parim osa, kogu õhkkond oli midagi muud. Kuna DJ oli sama, nagu Salentos, hakkasid kõik vaikselt Salento poole liikuma. Seal sai veel pikalt tantsitud ja sinna me ka jäime kuni õhtu lõpuni, kuni oli aeg koju minna.

Üks suuremaid hüvastijätupidusid meie väiksemas sõprusringkonnas oli meie saksa sõbra sünnipäeval, mida tähistasime nii 17. kui ka 18. jaanuaril. Esimesel päeval jäin ma välja vaid südaööni, sest pidin 18ndal eksamit kirjutama. Pärast eksamit sain aga pikalt väljas olla.



18nda õhtu, kui pooled olid juba eelmisel õhtul lahkunud

Vilniuse tänava Plussides sai viimased kallid tehtud ja siis olid järgmised sõbrad läinud. Ma poleks arvanud, et ma pooli nendest inimestest nutmas näen, aga kõik on lihtsalt nii kalliks saanud. <3

Järgmisel päeval olime kõik pisut kurvad, nii et läksime Vilniuse parimasse pitsakohta lohutuseks. See asub Vilniuse tänaval (olen sellest ka varem kirjutanud). See tõstis tuju küll :)

Järgmisena tulid 22. ja 23. jaanuar. Käisime Tipsy baaris ja Mr Pubis hüvasti jätmas. Viimased beer pongid ja lauamängud koos... Lõpuks lihtsalt istusime ja rääkisime, nii kaua kui veel sai.



Viimased mängu koos

Ja siis tuli viimane hüvastijätt enne 2. veebruari. Kui lahkus kõige rohkem inimesi. Saime kõik viimast korda sõbra juures kokku, kelle korteris kõige rohkem olime kokku saanud. Edasi läksime tantsima ja siis oligi hommik. Aeg lennujaama minna. Terve jaanuarikuu läks kõige kiiremini kogu Erasmusest. Pool ajast oli kellegi ärasõit. 

Aga midagi positiivset on kõige selle juures ka. Kõigiga on meil edaspidiseks plaanid tehtud. Kes tuleb Vilniusesse külla, kellele läheme meie, kes teiseks semestriks ka jääme, ise külla. Siit sain endale sõbrad alatiseks, pole kahtlustki. 

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Orientation Days: Trakai

Orientation days: Freshman Celebration

Vilniuses seiklemine