Lapimaa lõpp ja jõulud

Hei-hei!

Selles postituses tõmban otsad kokku Lapimaa juttudega ja siis liigume edasi jõulude juurde.

Lapimaa viimasel päeval käisime veel husky koerte farmis. Meile anti sõiduks pisut soojemaid riideid ja siis läksime saanide juurde. Kuna iga saani peale oli kaks inimest (üks istus ja teine seisis, et vajadusel pidurdada, poole peal vahetasime), siis räägiti meile reeglitest, kuidas koertega käituda. 

Mina ja mu sõber sõitsime viimasel saanil, mis oli väga hea valik. Saime tempo ise valida ja ei pidanud mõtlema, kes meil taga sõidab. Lisaks saime kõige paremad pildid :D

Pärast sõitu toodi kaks kutsikat ka meiega kohtuma. Tuli välja, et me olime esimesed inimesed (peale nende töötajate muidugi), kellega need kutsikad kohtusid. Väga-väga armsad. 

Järgmiseks saime seal tasuta lõuna ja edasi oligi kojusõidu aeg :')



Kui kohad vahetasime, saime pilti teha



Kutsikas nimega Tarzan, teise nimi oli Batman :)

Vilniuses läks elu vaikselt edasi. Detsembrikuus pidin vahepeal 10 päeva isolatsioonis olema, seega sellest nii palju põnevat jutustada pole :) Kui isolatsioonist välja sai, oli kõik ülivahva. Tundus, nagu poleks sõpru mitu kuud näinud. Tegime filmikaid, käisime vahel klubides jne.



Pärast isolatsiooni Salentos

Enne jõule käisin natukeseks ajaks Eestis, küpsetasin kodus emaga piparkooke. Jõulud veetsin aga sõpradega Vilniuses.

Jõuludeks kogunesime sõpradega Chaptersis (nagu ühikas, aga palju kallim). Enne seda saime veel lähedasemate sõpradega eraldi kokku, et kingitusi jagada <3 

Õhtusöögile tõi igaüks tõi midagi söögiks-joogiks. See tähendas, et prantslased, türklased ja reunionlased küpsetasid kõik oma maitse järgi sööke, seega laud oli väga kirju. Aga kõik oli väga maitsev! 



Pilt esialgsest jõululauast, mis täienes pidevalt

Alustasime õhtut väikse laua taga, aga kuna inimesi tuli järjest juurde, pidime mitu lauda lõpuks kokku lükkama. Mida rohkem, seda uhkem. Sõime, jõime, jutustasime. Mängisime erinevaid mänge ja nagu ikka, läks lõpuks tantsimiseks. Kui kell oli juba üle südaööd, liikusime ühe prantsuse tüdruku korterisse edasi, kus saime aega veedetud kuni kella 4ni. Siis läksime lõpuks õhtule ka.



Jõuluseltskond


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Orientation Days: Trakai

Orientation days: Freshman Celebration

Vilniuses seiklemine