Uus semester uue toanaabriga

Tere!

Uueks semestriks kolisin kokku prantsuse tüdrukuga (Axelle), kes oli samuti osa meie suuremast sõpruskonnast. Nüüd elame palju paremas toas, kui eelmisel semestril: kõik toad on suuremad, kardinad paremad, ja mis põhiline, kööki ei pea me kellegagi jagama.




Lisaks kuna enamus meie sõbrad lahkusid, aga ei tahtnud kõiki asju endaga kaasa tassida, on meil kõike rohkem kui küll: õli, maitseaineid, pesukapsleid, vetsupaberit... Naljatasime toakaaslasega isegi, et avame väikse kioski oma toast :D

Nüüdseks olen uues toas elanud umbes nädala ja ei saaks parem ollagi. Lisaks oleme ka kohtunud mõndade Erasmuse tudengitega, kes saabusid siia kevadsemestriks. Käisime Chaptersis külas, kus oli suur osa neid tudengeid, kes teiseks semestriks jäävad ja teine osa olid uued saabujad.

2. veebruaril algavad uute tudengite orientation days. Üritused saavad olema sarnased meie omadele. 5ndal veebruaril on meile plaanitud suur Welcome Party, mis on mõeldud kolme ülikooli Erasmuse tudengitele. Nii suurt tervituspidu pole siin tükk aega olnud.

Mis puutub meie sõpradesse, kes praeguseks lahkunud on, siis on plaanid paigas. Mitmed neist tulevad veebruari lõpus meie kalli sõbra Marija sünnipäevaks Vilniusesse tagasi. Aprillikuusse oleme ise väikse reisi plaaninud ja maikuus tullakse jällegi meile külla. 



Kui kaalud, kuhu Erasmusesse minna, siis soovitan Vilniuse peale mõelda. Ma tean, enamus mõtleb, et võiks olla soe jne :D Vilniuses paneb Erasmus Student Network igasuguste üritustega hullu. Samal ajal, kui paljudes muudes kohtades läksid koroonapiirangud karmimaks, oli siin elu normaalsusele väga lähedal. 

Lisaks, suur pluss Vilniuse juures on see, et lennupiletid on väga odavad. Nii Vilniusest kui ka Kaunasest. Suur osa Erasmuslasi reisis vähemalt 3 riiki ja ilmselt rohkematessegi. Ja mitte ainult Eestisse ja Lätti, vaid absoluutselt igale poole Euroopas. Ühed mu sõbrad saabusid just Islandilt, sest lennupiletid olid nii odavad ja eksamid olid läbi. 

Seega, kui vähegi huvi, soovitan Vilniust kaaluda. Minu jaoks oli parim otsus siia tulla, seda kogemust ei anna ka tuhande blogipostitusega ära kirjeldada.




Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Orientation Days: Trakai

Orientation days: Freshman Celebration

Vilniuses seiklemine